POČELA PRIJAVA ZA BILINGVALNO ODELJENJE ALEKSINAČKE GIMNAZIJE

UncategorizedComments Off on POČELA PRIJAVA ZA BILINGVALNO ODELJENJE ALEKSINAČKE GIMNAZIJE

POČELA PRIJAVA ZA BILINGVALNO ODELJENJE ALEKSINAČKE GIMNAZIJE

Kao prethodnih pet, tako i ove godine Aleksinačka gimnazija upisuje dvojezično srpsko-rusko odeljenje koje će brojati 30 učenika. Zbog vanrednog stanja, prijemni ispit će se obavljati elektronski, a učenici osmog razreda osnovne škole koji žele da upišu srpsko-rusko odeljenje mogu da se prijave za polaganje prijemnog putem veb prijave koja se nalazi na sajtu Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja (OVDE).

Danijela Veljkovic− Prijavljivanje se završava zaključno sa 7. aprilom, a za sva pitanja u vezi sa prijemnim ispitom iz ruskog jezika, osmaci se mogu obratiti gimnaziji na broj 060/301-02-18 ili direktno slanjem mejla ministarstvu na adresu prijemni.ispiti.srednje@mpn.gov.rs. Sve dalje informaciji mogu pratiti na sajtu škole alexgim.rs i na fejsbuk stranici škole Aleksinačka gimnazijaHermes press − rekla je Danijela Veljković, direktorka Aleksinačke gimnazije. 

Pripremna nastava za upis ovog odeljenja počela je još decembra meseca, ali zbog trenutnog stanja, ona će se nastaviti onlajn. Za ovaj vid pripreme zainteresovani učenici se mogu javiti na mejl oliveravojinovic20@gmail.com.

Comments are closed.

© 2015 Sofarider Inc. All rights reserved. WordPress theme by Dameer DJ.